Referenties Dutch Drone Events

De medewerkers van Nippur hebben genoten van het drone event, dat jullie hebben georganiseerd. Wat bijzonder relevant bleek, is het feit dat velen nog niet met hun drone hadden durven vliegen. Dankzij de workshops en de demonstraties hebben vele collega’s inmiddels prachtige beelden gemaakt op hun diverse vakantie adressen. Het enthousiasme van jou en je team werkte aanstekelijk, wat de sfeer in de groep ten goede kwam.

Pieter Rambags
CEO Nippur

“Parcival heeft tijdens onze klantendag een inspirerende lezing gehouden over een van de innovaties die binnen onze business in de spotlight staat: drones. Hierover vertelde hij met een enorme berg passie, positiviteit en uitstraling wat er voor zorgde dat de hele zaal geboeid luisterde. Naast de lezing heeft Parcival ook een drone demonstratie verzorgd. Dit viel erg in de smaak van de bezoekers en bracht bij menig persoon een glimlach op het gezicht. Naderhand heb ik enkel positieve verhalen terug gehoord over zijn optreden en demonstratie. Vooraf was de samenwerking erg goed en de afstemming qua inhoud van de lezing is in mijn ogen erg goed gegaan en zeer secuur wat betreft toespitsing op de aanwezige klanten en de algehele thematiek van de dag. Een aanrader!”

Saskia Eijkelhof
Marketing Manager Zetes Nederland

“Parcival Hofland is een rasondernemer met een vooruitziende blik en een passie voor nieuwe concepten. Hij ziet niet alleen de kansen, maar weet ze ook om te zetten in concrete business modellen. Dát inspireert zijn klanten, medewerkers en gesprekspartners. De Zelfstandige Ondernemerstafel van sociëteit De Witte in Den Haag zocht een bevlogen ondernemer, die – ter gelegenheid van de viering van het eerste lustrum – ondernemerschap en technologie in een actuele context weet te plaatsen. De ups en downs van een zelfstandige ondernemer gecombineerd met nieuwe en nog onvolledige regelgeving rondom ‘drones’. Parcival heeft een gat in de markt ontdekt om met op afstand bestuurbare camera’s opnames te maken voor commerciële, promotionele of informatieve doeleinden. Deze nieuwe dimensie van marketing, PR & communicatie weet hij met tomeloze energie en aanstekelijk enthousiasme te verwoorden, uiteraard omlijst met de mooiste en meest onverwachte beelden die hij met zijn drones heeft kunnen maken. De Zelfstandige Ondernemerstafel kregen een staaltje stuurmanskunst voorgeschoteld toen Parcival zijn drone liet vliegen tussen de kostbare kroonluchters van de vernieuwde Pleinzaal van de sociëteit. Het beeld van drones voor de toehoorders werd voorgoed veranderd van militaire, onbemande strijdwapens naar innovatieve toepassingen voor commerciële, maar ook wetenschappelijke, doeleinden.”

Marjon Margés
Sociëteit De Witte, Den Haag

Leuke workshop gehad op 15-4-2017 in Tropicana (BlueCity) Rotterdam. Geweldige ervaring, leerzaam, gezellig en heel leuk om eens met een drone te vliegen. Het is een aanrader om dit eens te doen, zeker voor bedrijven.

Barend Vermeij
Deelenemer Workshop Blue City namens Perfect Events

“Parcival Hofland is een pionier in de wereld van de drones. Hij heeft zich sinds 2014 met veel enthousiasme en energie in deze wereld gestort en zich veel praktische en theoretische kennis eigen gemaakt. Door lezingen en workshops te geven en actief te participeren in vele fora op dit gebied, deelt én verdiept hij deze kennis op dagelijkse basis. Voorts heeft hij als drone pilot ook ruime praktijkervaring opgedaan met drones en diverse toepassingen hiervan. Hij is een boeiende spreker die op basis van het voorgaande een goed verhaal kan presenteren over drones. Zijn kennis strekt van regelgeving tot toepassingen en kan dus optimaal worden afgestemd op de doelgroep. Een praktijk demo of simulatie mag hierbij eigenlijk niet ontbreken.”

Koen Klooster
Klooster Beheer B.V.

Ook uw ervaring met onze activiteiten delen?

NEEM CONTACT OP