Aanvullende informatie en downloads voor opdrachtgevers

Algemene Voorwaarden Dutch Drone Events

Op alle activiteiten die door Dutch Drone Events worden uitgevoerd zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik op de onderstaande button om de Algemene Voorwaarden te downloaden.

Benodigdheden per drone-activiteit

Om de drone-activiteiten te kunnen uitvoeren is Dutch Drone Events afhankelijk van enkele benodigdheden op de locatie. Klik op de onderstaande button om een overzicht  te downloaden van alle bijzonderheden per activiteit en de voorwaarden waaraan de locatie van de activiteit moet voldoen. Tevens staat er bij elke activiteit beschreven wat het maximale aantal deelnemers is.

Persoonlijke banner voor uw drone-evenement

Wilt u op uw drone-event een banner met uw eigen logo? Dan kunt u hier de template van de banner downloaden. U kunt de banner bijvoorbeeld tijdens de Dronewall Challenge tussen de Dronewalls plaatsen.

Persoonlijke evenementenbrochure aanvragen

Voor evenementenbureau’s hebben wij een speciale brochure opgesteld waarin alle activiteiten staan omschreven. Deze brochure is ook in het Engels beschikbaar en kan worden voorzien van uw eigen logo. Interesse? Vraag dan uw brochure aan via: bookings@dutchdroneevents.com.

Nu een evenement boeken?

NEEM NU CONTACT OP